Dit is een stream van 4STREAMS NL
Bezoek ook eens: naturemusic.nl
Of bekijk: blesster.com (social community)

The Chosen: moderne TV-serie over Jezus

The Chosen: moderne TV-serie over Jezus

Een serie over het leven van Jezus Christus: Dat is The Chosen. Deze complete tv-serie is nu te bekijken bij NPO Plus. Op Onze Familie NU lees je er meer over.

Vanaf deze week zijn de eerste afleveringen van seizoen 1 van The Chosen te zien op NPO Start (en NPO Plus). Dit is een opmerkelijke productie over het leven van Jezus. Er zullen in totaal zeven seizoenen met acht afleveringen verschijnen. Je kunt het vergelijken met The Crown: er is al veel bekend over het leven van de Engelse royals, en op basis daarvan is een populaire serie gemaakt.

The Chosen als serie

In het geval van The Chosen zijn de vier evangeliën het vertrekpunt, en de makers nemen het werkelijke verhaal van Jezus zeer serieus. Daarbij maken ze slim gebruik van kleine feiten uit de Bijbel om de verhaallijn verder te ontwikkelen. Zo leren we in de eerste aflevering uitgebreid Maria van Magdala, Nikodemus en Petrus kennen (over hen lezen we bijvoorbeeld in Lucas 8:2, Johannes 3:1-21 en Matteüs 4:18-22).

Bingewatch

Deze maand als bingewatch-tip bij Onze Familie NU: Kijk de serie ‘The Chosen’ over het leven van Jezus. De serie is volledig te bekijken via NPO Plus.

Bingewatchen is het achter elkaar kijken van een aantal afleveringen van een televisieserie of een reeks films. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer iemand een hele serie op een dag of in een korte tijd wil afkijken. Bingewatchen wordt vaak geassocieerd met het streamingplatform Netflix, dat het mogelijk maakt om een hele reeks afleveringen of seizoenen tegelijk te bekijken. Het kan een leuke manier zijn om te ontspannen en te genieten van entertainment, maar het is ook belangrijk om te onthouden om regelmatig pauzes te nemen en andere activiteiten te doen. Overmatig bingewatchen kan leiden tot een afname van productiviteit en een verstoring van de dagelijkse routine.

Tags: , , , , , , , , , , ,