Dit is een stream van 4STREAMS NL
Bezoek ook eens: naturemusic.nl
Of bekijk: blesster.com (social community)

Nieuwsforum te koop

Nieuwsforum te koop

De website Nieuwsforum.nl van Onze Familie NU staat te koop. Nieuwsforum.nl was een website vol nieuws, stellingen, polls en discussies op je computer.

De website Nieuwsforum.nl van Onze Familie NU staat te koop. Nieuwsforum.nl was een website vol nieuws, stellingen, polls en discussies. Het was mogelijk om in het forum je reactie op het nieuws te geven en te discussiëren met andere lezers. Sinds december 2022 is de website definitief gestopt. De domeinnaam is te koop.

Nieuwsforum gaat door

Nieuwsforum.nl stopt, maar het Nieuwsforum gaat verder. Op deze website vind je onder ‘krabbels’, iedere eerste van de maand, steeds weer nieuwe artikelen met stellingen. Je kunt er een maand lang discussiëren en je mening kwijt. Neem zeker eens een kijkje tussen onze krabbels.

Meer nieuws

Onze Familie NU blijft zich als mediahuis richten op het nieuws. Vanaf 1 januari 2023 gaan we van start met ‘Nieuws op je Radio’. Via NieuwsopjeRadio.nl kunnen bezoekers en radiostations iedere werkdag om 12 uur het laatste nieuwsbulletin beluisteren en downloaden. Extra handig voor kleine radiozenders die weinig te besteden hebben. Zij hoeven geen geld meer uit te geven aan dure nieuwsbulletins voor hun zender. Handig in een dure tijd als deze.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,